Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Τοτσέ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Τοτσέ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και αποτελεί επί της ουσίας την πρώτη μετεγγραφή των “πρασίνων”
(ο Βιτόλο έχει υπογράψει προσύμφωνο, αλλά δεν θα ανακοινωθεί πριν εγκριθεί από την ΕΠΟ η λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ). Μέσα στη μέρα αναμένεται στην Αθήνα και ο Κουίνσι Αμπέγιε, ο οποίος θα αποκτηθεί για ένα χρόνο ως δανεικός από την Αλ Σαντ.
 
Ο Τοτσέ, που προέρχεται από δύο εξαιρετικά παραγωγικές σεζόν με την Καρταγένα στη Σεγούνδα Ντιβιζιόν με 35 γκολ σε 73 εμφανίσεις, αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος τον προορίζει για βασικό φορ του “τριφυλλιού”. Ο Ισπανός, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.
 
Γύρισε στην Ελλάδα η αποστολή
 
Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία. Η σεζόν ξεκινά νωρίς για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε δέκα μέρες θα αντιμετωπίσει την Οντένσε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο ματς είναι αυτό της προσεχούς Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 
 
Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις και το... έσκασαν από τη θύρα VIP του “Ελ. Βενιζέλος”. Ο μόνος που μίλησε ήταν ο νεοαποκτηθείς Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και συμπλήρωσε: “Τα παιχνίδια με την Οντένσε δεν θα είναι εύκολα, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο.
 
Στο χειρουργείο ο Χριστοδουλόπουλος
 
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής εξτρέμ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού του αριστερού γόνατος. Η εγχείριση ήταν επιτυχής και όπως σημείωσε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, αν δεν υπάρξουν επιπλοκές, το Δεκέμβριο θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου