Έτοιμος για την Ολλανδία ο Εργοτέλης

http://www.contra.gr/incoming/article924142.ece/ALTERNATES/w460/karageorgiou_150330211a.jpg 
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει η αποστολή των κιτρινόμαυρων, στην οποία μετέχουν 28 ποδοσφαιριστές. Το ταξίδι για τη «χώρα της τουλίπας» θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα στις 6:45 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί στις 9:00 για το Ντίσελντορφ, από όπου οδικώς θα ταξιδεύσει για το αθλητικό Κέντρο του Γκάρντενερ και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο «Overbosch».
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Εργοτέλη είναι οι: Γιαλούσης, Πίρσον, Χίμπλιγκερ, Γ. Δερμιτζάκης, Αθανασίου, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Γιοβάνοβιτς, Κανδηλάκης, Σαρρής, Μπέτο, Βίσιο, Τζανακάκης, Κυριακίδης, Πρωτογεράκης, Καβουσάκης, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Ευαγγέλου, Χαντί, Μπρούνο, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Κουτσιανικούλης, Λεάλ και Κατσικοκέρης. Εκτός είναι ο Νίκος Καρέλης ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και μόλις τις ολοκληρώσει θα ταξιδέψει και αυτός στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα.
Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σουλτάτος, ενώ μετέχουν και οι Σταύρος Λαμπράκης (Γενικός Αρχηγός), Νίκος Καραγεωργίου (Προπονητής), Γιάννης Ισπυρλίδης (Βοηθός προπονητή), Γιώργος Κετικίδης (Γυμναστής), Μιχάλης Ξημεράκης (Προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκος Ανδρουλάκης (Γιατρός), Κώστας Παπουτσάκης (Φυσιοθεραπευτής), Διονύσης Λούκας (Φυσιοθεραπευτής), Ζαφείρης Λατσούδης (scout), Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ (Φροντιστής) και ο Διονύσης Κούρτης (Φροντιστής).
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην Ολλανδία θα βρεθούν και οι Απόστολος και Δημήτρης Παπουτσάκης, πιθανόν την Κυριακή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πρώτο φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ουτρέχτης, με την οποία ο Εργοτέλης έχει αδελφοποιηθεί. Στο φιλικό αυτό αναμένεται να φανούν και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που έχει γίνει τρεις εβδομάδες τώρα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Ασφαλή συμπεράσματα φυσικά δεν πρόκειται να βγουν από τον πρώτο κιόλας αγώνα, αλλά περισσότερο από τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, πέραν της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ουτρέχτη, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 27 Ιουλίου την τουρκική Σαμσούνσπορ, στις 30 του μήνα την Ντε Γκράαφσαπ, στις 31 την Ααλκμάαρ και στις 6 Αυγούστου τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, ενώ είναι ακόμα σε εκκρεμότητα ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το οποίο θα γίνει στις 3 Αυγούστου και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου