Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Βιτόλο, μέσα οι Τοτσέ και Αμπέγιε

Ο Φερέιρα δεν θέλησε να ρισκάρει πιθανή υποτροπή στο τραύμα του ισπανού αμυντικού χαφ στο δεξί γόνατο

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Βιτόλο, μέσα οι Τοτσέ και Αμπέγιε


 Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα εν τέλει δεν θέλησε να ρισκάρει και αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των Πρασίνων με την Οντένσε στη Δανία (27/7) τον ισπανό αμυντικό χαφ Βίκτορ Βιτόλο προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί γόνατο.
Ο πορτογάλος τεχνικός συνομίλησε με τον Βιτόλο προτού πάρει την οριστική απόφασή του και κατέληξαν από κοινού ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί για τη συνέχεια.

Αντιθέτως, θα δώσουν το «παρών» στη Δανία οι έτεροι νεοαποκτηθέντες Ισπανός
Τοτσέ και Ολλανδογκανέζος Κουϊνσι Αμπέγιε, οι οποίοι κρίθηκε ότι μπορούν, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να βοηθήσουν το Τριφύλλι στην προσπάθεια για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες
Γιώργος Ιωαννίδης και Στέφανος Κοτσόλης, όπως και οι Νταμιέν Πλεσί και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι είναι σαφές ότι δεν υπολογίζονται από τον κ. Φερέιρα.

Η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους:
Τζόρβα, Καρνέζη, Ταμπάκη, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Νίνη, Λέτο, Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κλέιτον, Φουρλάνο, Τοτσέ, Κουϊνσι και Πετρόπουλο.

Εξάλλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους νεαρούς
Παναγιώτη Βλάχο, Ξενοφώντα Φέτση και Νίκο Λιόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου