ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - "Γκάζια" από Φερέιρα!

http://www.sportnet.gr/media/report_files/bbbe865fae887935618a5b0a2758de76.jpg 
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η συνολικά νωθρή εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μια μικρή ομιλία στους παίκτες του στο γήπεδο, θέλοντας να χτυπήσει το... καμπανάκι, αναφορικά με τους αγώνες με την Οντένσε, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.



Απευθυνόμενος σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, ο έμπειρος τεχνικός ρώτησε: “Σας άρεσε η εικόνα της ομάδας; Ήταν εικόνα αυτή; Άλλα έλεγα, άλλα κάνατε”. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε να πει κάτι και ο Πορτογάλος προπονητής συνέχισε: “Ήταν σαν να έχει ο Ατρόμητος να παίζει προκριματικά και όχι εμείς. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα την εικόνα μας, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε”.

Όσον αφορά στα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών, που περιελάμβανε τρέξιμο και αποθεραπεία. Παρ' όλα αυτά, έμειναν παραπάνω στο γήπεδο, κάνοντας έξτρα πρόγραμμα, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου