Με πέντε απουσίες κόντρα σε Ζούλτε Βάρεγκεμ

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1198076.ece/ALTERNATES/w620/fuster.jpgΤο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο επί Ολλανδικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός, όμως ο Ισπανός προπονητής της ομάδας δεν θα έχει την δυνατότητα να δει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του.


Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Βέλγιο, για το φιλικό με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.
 
Στην αναμέτρηση δεν θα δώσουν το παρών οι Μέγερι, Γέστε, Γκαλίτσιος, Φέισα και ο Φουστέρ (για προληπτικούς λόγους). Οι προαναφερθέντες θα παραμείνουν στο Έρμελο και θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο το πρωί και στο γυμναστήριο το απόγευμα.

Η υπόλοιπη ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί για το Βέλγιο, όπου το απόγευμα (20:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι:

Κοστάνσο, Δασκαλάκης, Σουμπίνιο, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίτης, Βαλεριάνος και Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου