Ερχεται και υπογράφει ο Γκετσεβίτσιους!

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110730/engine/newego_LARGE_t_1041_105453931_type11104.jpg
Κι άλλο χτύπημα από τον Ολυμπιακό! Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (23, 1.93μ.) φτάνει το Σάββατο το μεσημέρι (30/7, 14:30) στην Αθήνα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!
Τις τελευταίες ώρες γίνονταν σκληρά παζάρια ανάμεσα στις διοικήσεις του Ολυμπιακού και της Λιέτουβος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να κατεβάσουν το buy-out όσο το δυνατόν περισσότερο, προτού περάσει η 31η Ιουλίου...

Τελικά, αργά το απόγευμα τα κατάφεραν με σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και τον μανατζέρ του που με την σειρά τους πίεσαν τους παράγοντες της Λιέτουβους να «ανάψουν» το πράσινο φως και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή εντός του Σαββατοκύριακου...
Ετσι, ο Γκετσεβίτσιους θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Λούκας, Χαίντς και Χάουαρντ. Ο Λιθουανός, μαζί με τον Λούκας και τον Σπανούλη, θα αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα του Νίκου Ζήση, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού.
Ο Γκετσεβίτσιους είναι ένα παιδί που συνδυάζει ταλέντο, νεαρή ηλικία και εμπειρία, καθώς έχει παραστάσεις από Ευρωλίγκα και μάλιστα πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με 11,7 πόντους, 41% στα τρίποντα και 2,7 τελικές πάσες κατά μέσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Με την προσθήκη του, οι «ερυθρόλευκοι» κατεβάζουν ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας και παράλληλα δημιουργούν μια περιφερειακή γραμμή στα... μέτρα του Ντούσαν Ιβκοβιτς.
Οσον αφορά τον Ζήση, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, ωστόσο η Σιένα του Μινούτσι συνεχίζει να... κάνει νερά. Η ιταλική ομάδα θεωρείται από τις πιο δύσκολες στις διαπραγματεύσεις τέτοιων περιπτώσεων και το θέμα ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνο και λεπτούς χειρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου