Έφτασε ο Ίβκοβιτς, έρχονται... εξελίξεις

http://www.sportaction.gr/media/k2/items/cache/c6217496fe6c475d9a091285298f22e3_L.jpg?timestamp=1308641085Εξελίξεις στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού αναμένονται σύντομα, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο έμπειρος τεχνικός πάντως, είχε ένα δυσάρεστο νέο, καθώς αναγκάζεται πλέον να ψάξει για αντικαταστάτη και του Γιοτάμ Χαλπερίν, για τον οποίο θα γινόταν προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του.
Όπως και να ‘χει, ο «Ντούντα» πιάνει για τα καλά δουλειά και… ξεκινάει την μάχη των ανανεώσεων. Πρώτος παίκτης με τον οποίο θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις, θα είναι ο Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός, φέρεται να έχει ήδη δεχθεί κρούσης από την Τουρκία και δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για πολύ καιρό τους «ερυθρόλευκους». Μοιραία λοιπόν, η περίπτωσή του θα είναι η πρώτη που θα εξεταστεί.
Δεύτερος στη λίστα θα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Βασικό εργαλείο της μηχανής του Ολυμπιακού, κάλυψε τα κενά που υπήρχαν στη θέση 4, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί αισθητά ως παίκτης, κάτι που θα επιβραβευτεί από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Πέρα από τους δύο προαναφερόμενους, ο Ίβκοβιτς θα ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν ή… που θα ήθελε να τελειώσουν. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν οι Νίλσεν, Έρτσεγκ, Κέσελ, Γλυνιαδάκης, Παπαλουκάς, Πρίντεζης, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μιχάλης Πελεκάνος, με τον Ράσο Νεστέροβιτς να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του.
Τέλος, καμία ανησυχία δεν υπάρχει για το θέμα του Μίλος Τεόντοσιτς. Αυτό, επειδή η ΤΣΣΚΑ δείχνει να κάνει πίσω και να μην προτίθεται να χτυπήσει τον παίκτη. Έτσι λοιπόν, και έχοντας ως δεδομένη και την ρήτρα του 1.3 εκατομμυρίου Ευρώ ο παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου