Προσαγωγή 68χρονου για την επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGZXf52leO7sUkTRPylC2IAKN-IU9d7Dbk7nnKF7yyWCMIWS8bon0RhsTh0pejIdlaxxyP6772hpvEqmaL8OTimE8QsqKkZh_Ah1XDp7dMZnTyKSvHCm37rkwSZyk_eev2lvoKCGP8aQEe/s400/xatzidakis_aimata3.jpgEνας 68χρονος προσήχθη σήμερα ως ένας από τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στις 15-12-2010, στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή.
Ο 68χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του κ. Χατζηδάκη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Όπως έγινε γνωστό, ο συνταξιούχος εντοπίστηκε από βίντεο και φωτογραφίες που υπήρχαν για την επίθεση, όπου φαίνονταν εμφανώς τα χαρακτηριστικά των δραστών.
Διακρίνονταν συγκεκριμένα τρία άτομα που επιτίθενται στο βουλευτή, τα δύο από τα οποία φορούσαν σκούφους και ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, ενώ ο άλλος που φορούσε παλτό ήταν ηλικίας πάνω από 60 ετών.
Ο εντοπισμός του 68χρονου προέκυψε και από δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων, γιατί παρά το γεγονός ότι φαίνονταν τα πρόσωπα η ταυτοποίηση των δραστών δεν μπορούσε να γίνει από την Αστυνομία.
Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου