Motor GP: Η δίψα και η εμπειρία

Ο Μάρκο Σιμονσέλι κατάλαβε την pole potation στην πίστα του Άσεν της Ολλανδίας, όμως σε καμία δεν είναι το φαβορί για να δει πρώτος την καρό σημεία.

Καλός και «άγιος» ο νεαρός Ιταλός, αλλά ο εκπληκτικός φέτος Κέισι Στόνερ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χόρχε Λορένθο, δεν έχουν διαθέσεις για παιχνίδια. Ο Στόνερ θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση και έχει τον πρώτο λόγο, αφενός επειδή η Honda, την δεδομένη στιγμή, μοιάζει καλύτερη της Yamaha και αφετέρου ο Αυστραλός αναβάτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα.


Ο Λορένθο με την σειρά του θα ήθελε να χαρίσει στην ομάδα του ένα δώρο για τα πεντηκοστά της γενέθλια και τι καλύτερο από μια νίκη στον αγώνα της Ολλανδίας. Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Νίκι Χέιντεν, συνεχίζουν να έχουν προβλήματα με την Ducati και η εντέκατη και ένατη θέση, που θα ξεκινήσουν αντίστοιχα, μάλλον είναι απαγορευτική για κάτι καλό.


*Η Yamaha γιορτάζει τα 50αστα γενέθλια της στο Motor Gp και γι’ αυτό το λόγο στο Άσεν θα τρέξει με τα παραδοσιακά ερυθρόλευκα χρώματα.
*Ο Σιμονσέλι ήταν ο νικητής και στα ελεύθερα δοκιμαστικά, παρόλο που είχαν διεξαχθεί υπό βροχή.
*Ο κίνδυνος της βροχής παραμονεύει στην Ολλανδία και ανησυχεί τους αναβάτες. 
*Ο Λορένθο ήταν ο νικητής του αγώνα του 2010 στο Άσεν. Πολυνίκης στην νεώτερη ιστορία της πίστας δεν είναι άλλος από τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «γιατρός» μετρά πέντε νίκες. Τον ξεπερνά μόνο ο θρύλος Τζιάκομο Αγκοστίνι.

Πρόταση: Ο Κέισι Στόνερ είναι σε φόρμα και όσο και αν δεν βρέθηκε σε ρυθμό στις κατατακτήριες δοκιμές είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη με απόδοση στο 2,10. Ωστόσο θα εμπιστευτούμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χόρχε Λορένθο, προκειμένου να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα και να χαρίσει το δώρο του στην ομάδα του. Το 4,90 που δίνει η 10Bet.com δεν είναι για να το αφήνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου