Ανανέωσε ο Δέλλας στην ΑΕΚ

http://img.protothema.gr/D6984E3CDEB87FED56159583E16951DE.jpgΣτην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του για έναν ακόμη χρόνο ο Τραϊανός Δέλλας. Ειδικότερα ο «Τράι» αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη και γύρισε την πλάτη σε προτάσεις που είχε απο τη Σαουδική Αραβία.


Ο 35χρονος αμυντικός τόσο για οικογενειακούς λόγους όσο και λόγω της δεδομένης αγάπης του για την ΑΕΚ αποφάσισε να απαντήσει θετικά και θα φορά τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος μέχρι το καλοκαίρι του 2012.


Την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, έξι εμφανίσεις στο Europa League και ισάριθμες στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ της πρόκρισης στον ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Με τον Δέλλα να παραμένει, τον Μπουγαΐδη να αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον και τον Χουάν Κάλα να... κλείνει κι εφόσον ο Κώστας Μανωλάς παραμείνει στην ΑΕΚ τότε οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για έναν ακόμη στόπερ με τον Ρούμπεν Πουλίδο του Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί βασική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ.        



www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου