Ο ΟΠΑΠ χρηματοδοτεί ανασκαφές στα Χανιά!

http://i.mtbw.gr/t/1EAAA6D9F79BE9E42920A4E01F998CB6.jpg 

Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο παίρνει σάρκα και οστά

Το ποσό των 60.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης των ανασκαφικών τομών, που διεξάγει η ΚΕ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η οποία θα διερευνήσει τον αρχαιολογικό χώρο κάτω από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, ενέκρινε προς τον δήμο Χανίων η διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Με επιστολή της στο δήμαρχο, Μανώλη Σκουλάκη, η προϊσταμένη της διεύθυνσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΟΠΑΠ ΑΕ, γνωστοποίησε την εν λόγω έγκριση, αποστέλλοντας παράλληλα το ιδιωτικό συμφωνητικό και την κατάσταση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, που θα πρέπει να υποβληθούν στην υπηρεσία, προκειμένου να προωθηθεί η οικονομική ενίσχυση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Χανίων, το συγκεκριμένο ποσό εγκρίθηκε έπειτα από σχετική επιστολή που είχε αποστείλει κ. Σκουλάκης, στις 29 Ιουνίου, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ, Γιάννη Σπανουδάκη, ζητώντας από τη διοίκηση του Οργανισμού να χρηματοδοτήσει, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, τις εργασίες ολοκλήρωσης των αρχαιολογικών τομών, που βρίσκονται σε εξέλιξη, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

«Το ποσό που εκταμιεύτηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (40.000 €), πριν από λίγο καιρό, δεν επαρκεί για το σκοπό αυτό», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Σκουλάκης, προσθέτοντας πως «ο δήμος Χανίων δεσμεύεται ότι με προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψει με την ΚΕ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, θα διαθέσει το σύνολο του παραπάνω ποσού για την ολοκλήρωση αυτού του καθ' όλα αναγκαίου έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου