Champions League: Ημιτελικός με ελληνικό ενδιαφέρον

Το μεγάλο βήμα για τον τελικό του Champions League θα προσπαθήσουν να κάνουν απόψε (21:45, MEGA) Σάλκε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Γκεζελκίρχεν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «4» της διοργάνωσης.

Οι Αγγλοι, λόγω της μεγάλης εμπειρίας τους σε παιχνίδια τέτοιο επιπέδου, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος, ότι ό φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ, φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως οι Γερμανοί μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ, δείχνουν ικανοί για μεγάλη έκπληξη.
Το ματς θα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού θέση βασικού στη Σάλκε έχει κερδίσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει καθοριστική συμμετοχή στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του.
Αρκετές οι απουσίες και για τις δυο ομάδες. Από τα πλάνα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον για τη Γιουνάιτεντ θα απουσιάσουν οι Χάργκριβ, Φλέτσερ και Μπερμπάτοφ, ενώ ο Ράνγκνικ θα πρέπει να παρατάξει την 11αδα της Σάλκε χωρίς τους γνωστούς απόντες Χούντελαρ, Πάντερ, Μόριτζ και Χούγκλανγκ, την ώρα που αμφίβολος είναι και ο Χέβεδες. Μια ενδεχόμενη απουσία του τελευταίου από το κέντρο της άμυνας θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τους Γερμανούς, που στηρίζουν πολλά στο παιχνίδι του.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου