Απολογείται τη Δευτέρα ο εφοριακός

Πρόθυμος να συνεργαστεί και έτοιμος να πληρώσει!

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε από την υπηρεσία του περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών.


Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με ψυχολογικά προβλήματα ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής του όμως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τις αρχές. Αναλαμβάνει μάλιστα το κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί και είναι έτοιμος να πληρώσει και το τίμημα των επιλογών του.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι επίμαχοι λογαριασμοί μέσω των οποίων διακινήθηκαν ύποπτα χρηματικά ποσά ανοίχθηκαν εν αγνοία των συνδικαιούχων και κατέληξε λέγοντας ότι δεν προτίθεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο για νοσηλεία ύστερα από συμβουλή του γιατρού του όταν του εξέθεσε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου