Τα πλάνα του Βαλβέρδε

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_01/842314.jpg
Το γρήγορο γκολ θα ψάξει ο Ολυμπιακός στην πρώτη του επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το 2012 κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τα όσα έχει φανερώσει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σχήμα με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς προορίζεται να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακου Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Ατρόμητο.
Για τις ανάγκες της «πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης για το 2012 ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προτίθεται να εμπιστευθεί ένα «φουλ» επιθετικό σχήμα, επιδιώκοντας να θέσει από νωρίς τις βάσεις για την νίκη κόντρα στην επικίνδυνη ομάδα του Περιστερίου.
Η επιστροφή του Ζαν Μακούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς παρέχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον 48χρονο προπονητή του Ολυμπιακού να δώσει στον Καμερουνέζο τη δυνατότητα να φορέσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά από το ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μπάλας Μέγιερι, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Χολέμπας.
Ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος «κόφτης» προσφέροντας βοήθειες στον Μακούν ως εσωτερικός μέσος, με τους Μιραλάς, Μόνχε και Φουστέρ σε δημιουργικό ρόλο και τον Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου