Τις εργασίες στον Κληματιανό δρόμο επόπτευσε κλιμάκιο του Δήμου


http://dimosfestou.gr/files/items/1/1323/klima_2_(mobile).jpgΤις εργασίες για την αντιμετώπιση της υπερχείλισης των ομβρίων υδάτων στον Κληματιανό δρόμο, επόπτευσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα κλιμάκιο του δήμου Φαιστού, με επικεφαλής τη Δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη.

Τις εργασίες, εκτός από τη δήμαρχο επόπτευαν από κοινού,  ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού, ο αντιπρόεδρος και αντιδήμαρχοι.


Το θέμα των ομβρίων στην περιοχή, αποτελούσε σημαντικό ζήτημα και γι’ αυτό το λόγο είχε τεθεί σε προτεραιότητα τόσο από τη Δ.Ε.Υ.Α. όσο και από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα συνεργεία της επιχείρησης εργάστηκαν πυρετωδώς προκειμένου να υλοποιηθεί, αλλά και να παραδοθεί το έργο στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της αρμόδιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ήταν ταχύτατη, ώστε να εκλείψει ένα πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρούσε την περιοχή για χρόνια.

Τα έργα πραγματοποιήθηκαν στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, αν και οι υπηρεσίες βρίσκονται στη φάση προετοιμασίας μιας συνολικής μελέτης αποκατάστασης του συνόλου των ζητημάτων που ανακύπτουν.


4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου