Το σημείο G και άλλα παραμύθια

Αυτές είναι τηλεπαρουσιάστριες, στην Βρετανία, όχι σαν κάτι ξενέρωτες δικές μας
Την ύπαρξη του πολυσυζητημένου σημείου G αμφισβητούν Αμερικανοί επιστήμονες καθώς, όπως υποστηρίζουν, δεν υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που να την επιβεβαιώνουν.
Όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, το σημείο G αποτελεί μια μικρή περιοχή στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα όπου καταλήγει ένας μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων, προσφέροντας τη δυνατότητα έντονης σεξουαλικής απόλαυσης. Για την ονομασία του ευθύνεται ο Γερμανός γυναικολόγος δρ Έρνστ Γκράφενμπεργκ, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε εντοπίσει την περιοχή το 1950.
Δηλαδή μας παραμυθιάζουν και σε αυτό το σημείο εδώ και δεκαετίες οι Γερμανοί.
Δεν πειράζει κορίτσια, καλό παιδί να είναι …
Τελικά το σημείο G είναι κάτι σαν τη χαμένη Ατλαντίδα. Χιλιάδες ορκίζονται ότι ξέρουν που είναι, κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει..
Ενώ όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με το PSI παραμελώντας τον έλεγχο του ειδικού προστατικού αντιγόνου (P.S.A.). Και στις δύο περιπτώσεις τα καλύτερα αποτελέσματα δίνει η …δακτυλική εξέταση. Γιατί μετά το PSI έρχεται η νέα δανειακή σύμβαση…
Να υποθέσω ότι η κυρία της φωτογραφία με τους δύο κόλπους, έχει και δύο σημεία G;
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το όνομα του Αχιλλέα Μπέου εμπλέκεται και στο κύκλωμα τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος Χρ. Τελίδης αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου παρέδωσε ακάλυπτη επιταγή 220.000 ευρώ στον Μάρκο Καραμπέρη, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε στήσιμο φιλικού αγώνα της εθνικής Αλβανίας.
Πάνω που ξεκινούσε τη διεθνή του καριέρα ο Αχιλλέας τον έφαγαν τα κυκλώματα Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι θα δικαιωθεί από τον ΟΗΕ στον οποίο και προσέφυγε. Άλλωστε με τέτοια μικροποσά δεν ασχολούνταν ο Μπέος. Για ψιλικατζή τον πέρασαν; Άντε να πάει μπροστά η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, όταν διώκονται οι κοινοπραξίες, γνωστές και ως clusters. Τελικά πόσο άδικο έχουν όσοι υποστηρίζουν ότι το μόνο οργανωμένο πράγμα στη χώρα είναι το έγκλημα;
Ένα απλό παράδειγμα ευρηματικότητας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας: μια πενταμελής ομάδα αρχαιοκάπηλων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ενώ έκαναν παράνομη λαθρανασκαφή σε έναν αρχαιολογικό χώρο στη Νικήτη Χαλκιδικής. Στη θέση των αρχαίων που έβγαζαν, τοποθετούσαν… ναρκωτικά χρησιμοποιώντας το λάκκο ως «κάβα».
Αν αυτό δεν είναι οικονομία κλίμακος τότε τι είναι;
Και τέλος κάτι συμβαίνει με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος: Μετά τον Σαλιαρέλη που θέλει να ξαναγίνει πρόεδρος στον Ολυμπιακό, ο Μιχάλης Τροχανάς έστειλε προσκλητήριο προς όλους τους επώνυμους Αεκτζήδες για τη σωτηρία της ομάδας. Θα νοστάλγησε τις μαγικές στιγμές που έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ένα γήπεδο τον προέτρεπε σε ερωτικές συνευρέσεις,  με σημείο G ή άνευ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου