Μένει ο Καράμπελας: "Ελπίζω για πολλά χρόνια"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1589290.ece/ALTERNATES/w460/karampelas_aek23-01.jpg
Το σίριαλ με Καράμπελα και Λεονάρντο έχει happy end. Οι εξηγήσεις δόθηκαν, το ίδιο και οι εγγυήσεις και οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν στην ΑΕΚ.

Ο Νίκος Καράμπελας, μάλιστα, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζει ότι καλύφθηκε από τις εγγυήσεις που πήρε, είπε "όχι" στην πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και συνεχίζει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
"Πήρα την απόφαση να αποσύρω την προσφυγή που κατέθεσα, απορρίπτοντας ταυτόχρονα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, μετά τη χθεσινή συνάντηση μου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας. Τα λεγόμενα τους με κάλυψαν πλήρως. Η προσφυγή έγινε με μόνο σκοπό να διασφαλίσω τα χρήματα μου και σε καμία περίπτωση για να προσβάλω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και φυσικά τον κόσμο της ομάδας μας. Παραμένω στην ΑΕΚ, ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα, και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συμφωνώ και εγώ ότι αν ενωθούν πραγματικά όλοι οι ΑΕΚτσήδες, ο σύλλογος θα βρει τη λύση που αρμόζει στην ιστορία του", τόνισε ο 28χρονος αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου