Λεβαδειακός-Άρης 1-1

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv_ALGLBOOzacxMP5t1qVStOt4pKP9OU10xHTatZMUW4Z6Xb69XAΙσόπαλο με 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Λεβαδειακού και του Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα με τον Γιαννιώτα και τον Λεβαδειακό να ισοφαρίζει με τον Φαβάλι. Με την ισοπαλία αυτή ο Λεβαδειακός έφτασε στους 10 βαθμούς, ενώ ο Άρης στους 19.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε το ματς, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και το πολύ όμορφο γκολ με τον Γιαννιώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος, δημιούργησε ευκαιρίες πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Άρη να έχει αφήσει χώρο στην ομάδα της Βοιωτίας, ενώ όσες φορές προσπάθησε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, έπεσε πάνω στον Κυριακίδη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό είχε φάσεις εκατέρωθεν, καλό ρυθμό και σίγουρα θα μπορούσαν να σημειωθούν και άλλα γκολ. Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη έκανε ο Μασάδο, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Λεβαδειακού.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής/Βοηθοί: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/ Μαγιάνης (Άρτας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Γκαϊτατζής (Δράμας)
Καιρός: Αίθριος

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (79' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος).

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης (58' Κατίδης, 90' Σολτάνι), Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίτσελ, Πρίττας, Ακόστα (78' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Καπετάνος, Ουμπίδες, Γιαννιώτας.

Κίτρινες κάρτες: Φαβάλι (20', Λεβαδειακός), Τομάς (29', Λεβαδειακός), Μουλόπουλος (61', Λεβαδειακός), Βασιλείου (78', Λεβαδειακός), Λισγάρας (80', Λεβαδειακός), Κουτσόπουλος (85', Λεβαδειακός)-Καζναφέρης (41', Άρης), Λαζαρίδης (61', Άρης)

Κόκκινη κάρτα: Λαζαρίδης (74', Άρης)

Σκόρερ: Φαβάλι (64', Λεβαδειακός)-Γιαννιώτας (35', Άρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου