Σώστε την ΑΕΚ γιατί βουλιάζει!


Μετά την κατάκτηση  του Κυπέλλου  τα προβλήµατα  παραµένουν και  ο Σταύρος Αδαµίδης  τα περιέγραψε µε τα  πιο µελανά χρώµατα
Στα χέρια του κόσµου εναπέθεσε ο Σταύρος Αδαµίδης το µέλλον της ΑΕΚ αφού, όπως είπε, δεν υπάρχουν επενδυτές ή ενδιαφερόµενοι και απ’ ό,τι φαίνεται η οµάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεµού!

Μ
οναδική ελπίδα σωτηρίας είναι πλέον ο λαός της.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε,περιέγραψε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ, άνοιξε τον δρόµο στην κίνηση των Supporters τονίζοντας ότι στην ουσία δεν υπάρχει µέλλον για την ΑΕΚ αν δεν βοηθήσει ο κόσµος, αφού δεν υπάρχει κανένα εναλλακτικό σχέδιο.

Ταυτόχρονα, υπεραµύνθηκε ακόµα µία φορά των Νοτιά και Παππά, τονίζονταςότι έχουν βάλει περισσότερα χρήµατα απ’ ό,τι τους αναλογούσε για αυτήν την περίοδο – και τα προηγούµενα χρόνια. Ανέφερε πως είναι στην καλή θέλησή τους να καλύψουν την «τρύπα» που θα υπάρξει στο τέλος της περιόδου. Ουσιαστικά η ΑΕΚ ψάχνει για περίπου 6 εκατ. ευρώ µέχρι τις 30 Ιουνίου προκειµένου να γλιτώσει τιµωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Αδαµίδης παρουσίασε το µετοχολόγιο της ΠΑΕ στο οποίο κυριαρχούν φυσικά ο Παππάς µε 34,55%, ο Νοτιάς µε 34,35% και περίπου µε 17% η Ερασιτεχνική (το 7% είναι από την παραχώρηση των µετοχών του Τάκη Κανελλόπουλου). Αξίζει να αναφέρουµε ότι µε βάση τα σηµερινά δεδοµένα ο Ντέµης Νικολαΐδης κατέχει µόλις το 2,68% των µετοχών της ΠΑΕ, ενώ τα χρέη υπολογίζονται – όπως δήλωσε ο Αδαµίδης – σε 33.754.000 ευρώ και µε τηλήξη της χρήσης και σε βάθος τετραετίας θα µειωθούν και θα φθάσουν τα 27.804.000 ευρώ. Και όλα αυτά επειδή το ταµείο είναι µικρότερο από πέρυσι κατά περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, λόγω της απουσίας του κόσµου από το γήπεδο.

Οταν ρωτήθηκε ποιοςθα καλύψει την τρύπα φέτος, ο πρόεδρος της Ενωσης απάντησε:

«Από τον κόσµο ζητάµε ένα µέρος, τα άλλα θα πάνε στη νέα σεζόν».

Η «ΟΜΑ∆Α» αποκαλύπτειότι στόχοςτηςδιοίκησης είναι να βρεθούν 12εκατ. ευρώ. Τα 4 εκατ. ευρώαπότους Supporters, τα άλλα 4 από τους νυν µετόχους και τα υπόλοιπα 4 από τη µείωση τουµπάτζετ. Το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό θα φανεί στην πορεία. Κανείς αυτή τη στιγµή δεν µπορεί να ξέρει πόσα χρήµατα θα συγκεντρώσουν οι Supporters.

Ο Στ. Αδαµίδηςαναφέρθηκε και στον διαχειριστικό έλεγχο, αφήνοντας αιχµές για την προηγούµενη διοίκηση, ενώ επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό θέµα της «ΟΜΑ∆ΑΣ» για τον πρώην εµπορικό διευθυντή που είχε πάρει αποζηµίωση 895.000

ευρώ, ενώ θα έπρεπε να είχε εισπράξει περίπου 250.000 ευρώ µε την προϋπόθεση ότι όλες τις χορηγίες θα τις είχε φέρει εκείνος. Οι αιχµές αφορούσαν «οµιχλώδεις καταστάσεις και πράξεις» όπως τόνισε και πρόσθεσε ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί νοµικά αν υπάρξουν ποινικές ευθύνες. Παράλληλα είπε ότι ο Νικολαΐδης έχει κάνει πολλά καλά στην ΑΕΚ, συσπείρωσε τον κόσµο, έδωσε όραµα, έφερε και πούλησε παίκτες, όµως δεν µπόρεσε να µην αναφερθεί σε όσα περίεργα πράγµατα έγιναν.

Για το γήπεδο τόνισε ότι είναι το σηµαντικότερο κεφάλαιο που αφορά το µέλλον της οµάδας και σύντοµα θα γίνει γνωστό αν µπορεί να κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είναι σίγουρος πως θα βρεθεί χρηµατοδότης και πως η ΠΑΕ συζητά την περίπτωση µετακόµισης στη Ριζούπολη για τα ελληνικά µατς. Υπογράµµισε ότι οι µετοχές, εκτός από αυτές των τελευταίων µετοχικών αυξήσεων, έχουν µπει ενέχυρο στη Μόργκαν Στάνλεϊ, είπε ότι θα καταπολεµήσει τη βία µε όλους τους τρόπους και πως η ΑΕΚ δέχεται πόλεµο από παντού, καταδικάζοντας πάντως τα επεισόδιαπου έγιναν στον τελικό.

Με δηλώσειςτου στο σάιτ aek365, ο µάνατζερ του Μπάνκο είπε ότι ο παίκτης του θα φύγει το καλοκαίρι αφού δεν υπήρξε συµφωνία µε την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου