Ένας Σισέ μετράει τ’ άστρα!


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/05/25/223542.jpg?w=400&f=bicubicΔύο γκολ του μεγαλύτερου αστεριού που κυκλοφορεί στα μέρη μας έδειξαν το δρόμο για εκείνα του Champions League. Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε -χτυπώντας στο 58’ και το 67’- στο 2-0 επί της ελλιπούς ΑΕΚ και παράλληλα, στην πρώτη θέση των πλέι οφ και τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανεξάρτητα από την τύχη της ένστασης που έχει υποβάλει η «Ένωση».


Πλέον, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην τελική βαθμολογία. Οριστικά ΑΕΚ ως Κυπελλούχος και ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στο Europa League, με μοναδική παρηγοριά για τους «κιτρινόμαυρους» το γεγονός πως παίρνουν το πιο καλό από τα εισιτήρια.


Διαβάστε εδώ τις θέσεις εκκίνησης των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.


Ο Παναθηναϊκός παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημα, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει για άλλη μια φορά (την τρίτη σε ισάριθμες περιπτώσεις) την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Έτσι, το «τριφύλλι» θα πάρει το καλοκαίρι την ευκαιρία του για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όμως για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες, μάλλον θα χρειαστεί να βρει τρόπους για να διατηρήσει στο ρόστερ τους τ’ αστέρια που του ‘δειξαν το δρόμο για τα’ αστέρια…


Η βαθμολογία


Παναθηναϊκός 13 (9-5)

ΠΑΟΚ 12 (11-7)
ΑΕΚ 8 (6-6)
Ολυμπιακός Βόλου 6 (5-12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου