ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ...ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣHΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



(ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ;  EXOYME ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ; ΑΜΦΙΒΑΛΩ !)

ΟΙ ταραχές στην Αγγλία μόνο τυχαίες δεν είναι δυστυχώς  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ σχεδιασμένα και αν κρίνουμε από τα στοιχεία των αμερικανικών υπηρεσιών έρχονται και στην Αθήνα με μαθηματική ακρίβεια.
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΣΑΒΑΧ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ


Πόσο όμως έτοιμη είναι η Ελλάδα να αντέξει και να αντιμετωπίσει την ασύμμετρη αυτή απειλή με ταυτόχρονη εσωτερική και εξωτερική απειλή που ειναι κάτι παραπάνω από σίγουρη το ερχόμενο φθινόπωρο ;..

Στην προφητεία του Νοστράδαμου αναφέρεται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah που κάνει λόγο για προβλέψεις του, σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία είναι το «Νέο αστέρι της Ανατολής». Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει όχι μόνο τη κρίση στην Ελλάδα, αλλά την ανησυχητική κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως και την πτώση των χρηματοπιστωτικών αγορών...
Ο προφήτης, σύμφωνα πάντα με τη τουρκική εφημερίδα, είχε αναφερθεί σε «Χρυσή εποχή» κι αυτό ερμηνεύεται σήμερα με την εκρηκτική άνοδο του χρυσού.

Τέλος, το δημοσίευμα τονίζει πως αλλάζει το πεπρωμένο της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για αναταραχή στα ελληνικά νησιά αλλά και την κρίση στην Ιταλία, στην Ισπανία κι αργότερα στη Γαλλία, ενώ υποστηρίζει ότι η Τουρκία θα μείνει ανέπαφη.

Όλα δείχνουν ότι πάμε ολοταχώς προς  αυτό που λένε θερμό επεισόδιο  !ΜΌΝΟ ; Με ταυτόχρονη έκρηξη των Μοσουλμάνουν στην Θράκη και στην Αθήνα και θα είναι η πρώτη φορά που η Αθήνα δεν θα έχει την δικαιολογία ότι οι Στρατηγοί της Άγκυρας κάνουν του κεφαλιού τους .

Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσχεδιασμένη Τουρκική επίθεση σε πολίτικό και στρατιωτικό επίπεδο επίθεση  πολύ καλά μελετημένη με το ηθικό του λαού στο ναδίρ και έτοιμο να αποδεχθεί τα πάντα .

Το ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο οτι οι πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδος είχαν αποδεχθεί την περιορισμένη κυριαρχία στα Θαλάσσια σύνορά μας και η τωρινή αποκάλυψη απο την τούρκικη εφημερίδα χωρίς διάψευση έστω και χλιαρή απο Ελληνικής πλευράς μόνο τυχαίο δεν είναι ..

ΠΡΊΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΈΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...

Ταραχές φοβούνται οι Αμερικάνοι από τους Ισλαμιστές στην Αθήνα


Αυτό που  επισημαίνουν διπλωματικοί κύκλοι είναι  οι εκτιμήσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, για την παρουσία ισλαμιστών στην Αθήνα και για πολιτικές επιπτώσεις του φαινομένου είναι ίσως το πιο σημαντικό», γιατί μεταφέρει τις εκτιμήσεις του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα,Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
Επίσης υπάρχουν αναφορές που καταδεικνύουν ότι συγκεκριμένοι μετανάστες δρουν στο κέντρο της Αθήνας, προς όφελος "ειδικών συμφερόντων".
Πρόσφατη έρευνα του DHS/ICE αποκάλυψε πως ιρακινή οργάνωση μπορούσε με εύκολες προσβάσεις να διοχετεύει "ειδικού ενδιαφέροντος" άτομα από την Ελλάδα στην Κεντρική Αμερική και εν συνεχεία στις ΗΠΑ».

Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, την ανησυχία όχι μόνο των Αμερικανών, αλλά και των ελληνικών αρχών ότι η παρουσία πολλών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, σε συνδυασμό με την δραστηριότητα ακροδεξιών ομάδων δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει σε έξαρση της βίας.
Όλοι μας προετοιμάζουν για αυτό που θα ακολουθήσει ... και  ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου