ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εκτός αποστολής ο Κοστάντσο!



http://www.sportnet.gr/media/report_files/d174545a9ff1fb76267a28dcd3d513af.jpgΔεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φράνκο Κοστάντσο. Ο νέος πορτιέρο των “ερυθρολεύκων” δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, στέλνοντάς του ίσως και ένα μήνυμα.


Μετά τις κάκιστες εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας, η θέση του στην αρχική ενδεκάδα δεν είναι εξασφαλισμένη, όπως τουλάχιστον του έδειξε με την κίνησή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Εκτός από τον Κοστάντσο, αλλά και τους τραυματίες Τζεμπούρ και Τοροσίδη, δεν θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή στα Ιωάννινα και οι Γκαλίτσιος, Παπαδόπουλος και Σουμπίνιο.

Αναλυτικά, Τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός: Μέγερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ.

Από εκεί και πέρα, χωρίς νέα προβλήματα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (Σάββατο, 13/8, στις 21:00) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 09:00.

Ειδικά για τους Τοροσίδη και Τζεμπούρ, οι δύο παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φάση του προγράμματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί στο σημείο του τραυματισμού τους και ακολουθούν αντιφλεγμονώδη θεραπεία και φυσικοθεραπεία. Σε τρεις με τέσσερις ημέρες θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας αποκατάστασης των τραυματισμών τους, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο της αποκατάστασής τους.

«Το αυριανό, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο, μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, όπως ο Τάσος Πάντος, που πριν δύο χρόνια ήταν κοντά μας και θεωρώ ότι ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός επαγγελματίας”, ανάφερε σχετικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συμπλήρωσε:

“Προσπάθησε, μάλιστα, να πετύχει και κάποιο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε... ούτε από πέναλτι. Είναι πραγματικά χαρά μας που αύριο θα βρούμε απέναντί μας και παίκτες που έπαιξαν σε εμάς, όπως ο Τάσος Πάντος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου