Στη Μακάμπι ο Παπαλουκάς

http://www.contra.gr/incoming/article897050.ece/ALTERNATES/w460/papaloukas_osfp_150511.jpg 
Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όπως ανακοινώθηκε επισήμως το βράδυ του Σαββάτου.Στα 34 του ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να ξενιτευτεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το άκρως επιτυχημένο πενταετές πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Επρόκειτο ουσιαστικά για απόφαση - μονόδρομο αν ήθελε να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο από τη στιγμή που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" και έμεινε ελεύθερος.
Η συμφωνία με τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι, εκεί όπου θα βρει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα: να συνδυάσει ένα καλό συμβόλαιο παίζοντας σε μια ομάδα με στόχους πρωταθλητισμού εντός κι εκτός συνόρων.
Η ανακοίνωση της ισραηλινής ομάδας συνοδεύεται από ένα λεπτομερές βιογραφικό του Έλληνα γκαρντ. Εστιάζει στο γεγονός ότι χάρη στο ύψος του έχει την ικανότητα να παίζει σε όλες θέσεις της περιφέρειας, ενώ παρουσιάζει εκτενώς τους προσωπικούς και ομαδικούς τίτλους που έχει κατακτήσει στην πλούσια καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου