Δοκίμασε ενδεκάδα και προειδοποίησε τους παίκτες ο Φερέιρα

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article1327186.ece/ALTERNATES/w620/pao.jpg 
Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, να μιλά στους παίκτες για τον αποκλεισμό από την Οντένσε, ενώ φανέρωσε τα σχέδια του ενόψει Μακάμπι. Δείτε τι είπε και τι δοκίμασε.

Στα βάσανα των προπονήσεων επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου ματς με την Μακάμπι στο Ισραήλ (18/8).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, είχε μαζί τους και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που γύρισαν από τις υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και πλέον καταστρώνει σχέδια για το Γιουρόπα Λιγκ.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε στους παίκτες του, τόσο για τα λάθη που έγιναν και έφεραν τον αποκλεισμό από την Οντένσε, όσο και για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

"Ο αποκλεισμός από την Οντένσε πλέον έχει περάσει. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήταν αυτοί που πέρασαν στην επόμενη φάση αλλά ότι εμείς αποκλειστήκαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μακάμπι και πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ σκληρά και σοβαρά για αυτά τα παιχνίδια. Αύριο θα δούμε τον αντίπαλο σε βίντεο", είπε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές, ενώ νωρίτερα μιλούσε αρκετή ώρα με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην συνέχεια, οι "πράσινοι" έπαιξαν δίτερμα και ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε στην ομάδα των βασικών τόσο τον Κουίνσι, όσο και τον Τοτσέ. Συγκεκριμένα, έπαιξαν οι: Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Κούινσι, Λέτο, Τοτσέ και Κλέιτον.

Αντίπαλοί τους ήταν οι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Μαυρίας, Καραγκούνης, Πετρόπουλος.

Νικήτρια αναδείχθηκε η δεύτερη ομάδα και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία όπως μαρτυρά το τελικό 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Λαγός, Ιωαννίδης και Πετρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόρβας, κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του, αφού σήμερα έχει γενέθλια, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το Σάββατο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου