Νεκρός 79 χρόνος Έλληνας ύστερα από διαπληκτισμό με αλβανό τουρίστα στους Αγίους Σαράντα


Ένας Έλληνας πολίτης έχασε τη ζωή του χθες ο απόγευμα στην πόλη των Αγίων Σαράντα έπειτα από μια μεγάλη φιλονικία και αφού για αρκετή ώρα αντάλλαξε σφοδρές λογομαχίες με έναν αλβανό τουρίστα με καταγωγή από τα Τίρανα και μόνιμη διαμονή στην Γαλλία.


Το περιστατικό συνέβη χθες στις 19.00 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου «Ολυμπία», όπου και λογομάχησαν για τον χώρο στάθμευσης των οχημάτων τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο άτομα που ενεπλάκησαν στον διαπληκτισμό είναι οι, Κωνσταντίνος Καραδήμας, 79 ετών, γεννήθηκε και κατοικεί στη Λαμία, και συνοδευόταν από τη σύζυγό του, και ο Τζεμάλ Κουλάι, 53 ετών, γεννήθηκε στα Τίρανα και διαμένει μόνιμα στην Γαλλία, σύμφωνα με την αστυνομία είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες φαίνεται πως οι δυο τουρίστες «πιάστηκαν στα χέρια» με αποτέλεσμα ο αλβανός τουρίστας να σπρώξει τον Έλληνα ηλικιωμένο ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο Έλληνα στο νοσοκομείο της πόλης όπου και διαγνώστηκε ο θάνατός του.

Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης η αστυνομία οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα 8 αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων μέλη της οικογένειας του θύματος και του δράστη.

Η αστυνομία δήλωσε πως ερευνά την υπόθεση για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού, ενώ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν έχει συλληφθεί ο αλβανογάλλος τουρίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είναι η ομογενής Κωνσταντίνα Μπεζιάνη, η οποία είναι και επικεφαλής του αρμόδιου γραφείου για θέματα Μειονοτήτων του Πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου