Προσοχή μην τους σκίσετε κανένα καλσόν



Με μόνο μία αγωνιστική και 140.000 Ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός κατά πλειοψηφία. Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague. Δύο μήνες στον Μητρόπουλο. Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης- ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του αθωώθηκαν... Γιατί ουσιαστικά αυτό σημαίνει η τιμωρία (;) με μόλις μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 Ευρώ.
Τα επεισόδια θεωρήθηκαν εκτεταμένα και κατά πλειοψηφία ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική και θα την εκτίσει κόντρα στον Εργοτέλη.
Το ότι κινδύνευσε η ζωή τεσσάρων τουλάχιστον ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, το ότι τα επεισόδια έκαναν τον γύρο του κόσμου και ντρόπιασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ότι πλέον νομιμοποιήθηκαν τα επεισόδια και το ξύλο σε παίκτες δεν ίδρωσε το αυτί των υπευθύνων.
Ας κάνουν και έφεση οι ερυθρόλευκοι για να πέσει και η ποινή.
Αλλά κύριοι υπεύθυνοι πείτε μας πραγματικά... Αν στο επόμενο παιχνίδι οδηγηθούν παίκτες στο νοσοκομείο σε ανάλογες περιπτώσεις, θα μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, γνωρίζοντας ότι εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων που με μαθηματική ακρίβεια θα ακολουθήσουν.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Αναλυτικά η ποινή:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  23ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:
ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».
ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου