Σισέ: "Δεν αλλάζω απόφαση"
Ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθάρισε πως παρά την ξεχωριστή σχέση που διατηρεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, δεν θέλει να ξαναζήσει όσα βίωσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό σκοπεύει να φύγει το καλοκαίρι του 2011.

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στα όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω".

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει".

Φυσικά, απένειμε τα εύσημα στους οπαδούς για την αντίδραση τους στο ματς με τον Ατρόμητο: "Αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ".

Κατόπιν, στάθηκε στο δεσμό που έχει αναπτύξει μαζί τους: "Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι ξεχωριστή. Τους λατρεύω. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, όπως έκαναν με τον Ατρόμητο. Απολαμβάνω να παίζω για αυτούς".

Έδειξε πάντως ότι δεν δύσκολα θα αναθεωρήσει: "Αυτή τη στιγμή, η απόφαση μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες".