"Προσχηματική και ψεύτικη συγγνώμη"
Αλλη μια δικαίωση για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπως διαρρέουν κύκλοι της ΠΑΕ, αφού μετά την στάση που επέδειξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, απέδειξε τον "πραγματικό του εαυτό".

Η δυσαρέσκεια και η δυσφορία για τον πρόεδρο του Ολυμπιακό αλλά και της Σούπερ Λίγκα είναι έντονη στις τάξεις των διοικούντων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σύμφωνα με κύκλους τους, τόνιζαν:

"Αποδείχθηκε πόσο προσχηματική και ψεύτικη ήταν η συγγνώμη και μεταμέλεια του. Φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο κάποιων και όχι εκείνο που με δυσκολία προσπάθησαν να παρουσιάσουν..."

Και πραγματικά η "συγνώμη" του Βαγγέλη Μαρινάκη κράτησε τρία 24ωρα και αμέσως πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση απέναντι στην πλευρά του Παναθηναϊκού, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Τζόνι Βεκρή.

Οι "πράσινοι" εστιάζουν προς το παρών τα όσα είπε μέσα στην συνεδρίαση της ΕΠΟ το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Τζόνι Βεκρής με την ατάκα του προς τον πρόεδρο των "ερυθρόλευκων": "Εσείς δυσφημείτε το ποδόσφαιρο και όσα έκαναν οι οπαδοί σας και όχι εμείς κύριε Μαρινάκη".


Αυτό θα είναι και το σημείο αναφοράς στη γραμμή που θα ακολουθήσουν που αναμένεται σύντομα να είναι επιθετική προς τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τα θεσμικά όργανα.