"Έφοδος" Χανιωτών στον Παπανδρεου και η...ψυχρή συνάντηση με Σκραφνάκη

http://www.cretalive.gr/img/thumbs/650x325/932130513a03050a85d210a5179e74dc.JPG«Πάρτε πίσω το Προεδρικό Διάταγμα» διαμήνυσαν χθες στο πρωθυπουργικό γραφείο οι βουλευτές των Χανίων που μετέβησαν οργισμένοι στη βουλή για να συναντήσουν τον κ.Παπανδρέου μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ίδρυση Εφετείου ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο.
Βέβαια ο κ.Δαμιανάκης με τον Σ.Βαλυράκη, την κ.Κουρουπάκη (ενημερώθηκε και ο κ.Μαρκογιαννάκης) δεν κατάφεραν να δουν τον πρωθυπουργό, αλλά συναντήθηκαν με την διευθύντρια του γραφείου του κ.Ρεγγίνα Βάρτζελη την οποία κι ενημέρωσαν για το εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει στα Χανιά.
‘Μας εξωθείτε σε ακραίες κινήσεις’ φέρεται να είπαν στην κ.Βάρτζελη η οποία βέβαια δεν μπορούσε να δεσμευτεί για κάτι, αλλά είπε ότι θα ενημερώσει αναλυτικά τον πρωθυπουργό για τα όσα είπαν. Βέβαια κυβερνητικά στελέχη έλεγαν χθες ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί μία λύση τώρα ‘που έχει υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας’ και επεσήμαναν ότι μπορεί να γίνει ανάλογη κίνηση προς τα Χανιά στην περίπτωση που ζητήσουν μια υπηρεσία που να εξυπηρετεί τους πολίτες.
Το ωραίο της μεσημεριανής συνάντησης που είχαν οι Χανιώτες βουλευτές ήταν ότι βγαίοντας από το γραφείο του πρωθυπουργού …έπεσαν πάνω στη βουλευτή Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη που αποτελεί…κόκκινο πανί για τους Χανιώτες βουλευτές λόγω της γνωστής φωτογραφίας στο Προεδρικό Μέγαρο (με το ΠΔ ανά χείρας). Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο CRETALIVE ότι μεταξύ τους ένα απλό ΄χαίρετε΄’ ειπώθηκε και τίποτα περισσότερο αν και η βουλευτής Ηρακλείου προσπάθησε να μάθει τι ειπώθηκε στη συνάντηση … ‘Εσένα δεν σου λέμε’ της είπαν με χιούμορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου