Άφαντη η σορός του 45χρονου στην Κρήτη


Το μήνυμα της οικογένειάς του στα κοινωνικά δίκτυα
Συνεχίζονται σήμερα για πέμπτη ημέρα οι έρευνες στην Ιεράπετρα για τον εντοπισμό του 45χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τρεις φίλους του, που διασώθηκαν, αναποδογύρισε.

Στην επιχείρηση σήμερα μετέχουν σκάφος του Λιμενικού της ΕΜΑΚ και ιδιωτικά σκάφη, ενώ δύτες από την Κρήτη και την Αθήνα «χτενίζουν» την περιοχή από τον Τσούτσουρα, νότια του νομού Ηρακλείου μέχρι και τον όρμο του Αθερινόλακου Σητείας.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια και οι φίλοι του αγνοούμενου Γιώργου Κουβάκη έχουν αναρτήσει σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα στο οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Προσπαθώντας να βρούμε το Γιώργο Κουβάκη, που χάθηκε την Κυριακή 7/4/2013 στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας παρακαλούμε τη βοήθειά σας. Επειδή ξεκινάει μια συντονισμένη προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές για την ανεύρεση του Γιώργου, η οικογένεια και οι φίλοι του παρακαλούν να βοηθήσετε για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των ερευνών των εθελοντικών ομάδων. Γι' αυτό το λόγο, δημοσιεύουμε μέρος του χάρτη, στο οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να συντονίσουμε την έρευνα χρονικά και τοπικά. Η έρευνα θα επικεντρωθεί στην ακτογραμμή από την περιοχή Τσούτσουρας του Ηρακλείου έως και τον όρμο του Αθερινόλακου Σητείας. Ο κάθε εθελοντής παρακαλούμε όπως επικοινωνεί στο τηλέφωνο 6939247287 δίνοντάς μας το μέρος που έχει ερευνήσει καθώς και την ώρα (π.χ. 12- 2μ.μ. περιοχή Περιστερά έως Καθαράδες)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου