Παίζει τα... ρέστα του στο ντεμπούτο του Βονόρτα - Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (19.30)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Oι "πράσινοι" απέχουν 3 βαθμούς από την 5η θέση και γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν το τρίποντο στο σημερινό ματς θα έχουν λιγοστές ελπίδες να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Ο Γιάννης Βονόρτας θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής και αναμένεται να κάνει 2 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα όσα βλέπαμε επί Φάμπρι.

Ο Χουχούμης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπαρμπαρούσης θα παίξει στα δεξιά της επίθεσης. Στην κορυφή αναμένεται να προτιμηθεί ο Φιγκερόα.

Ο Πανιώνιος με τη νίκη που πήρε επί του Αστέρα Τρίπολης εξασφάλισε, ουσιαστικά την παραμονή του, αν και θέλει έναν ακόμη βαθμό για να είναι σίγουρος.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Το ίδιο θα συμβεί και με τα υπόλοιπα ματς της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στις 15.00 ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΟΦΗ και στις 17.15 θα γίνουν τα ματς Πλατανιάς - Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου