«Μαύρα» γενέθλια για ΑΕΚ

«Μαύρα» γενέθλια για ΑΕΚ
Ογδόντα χρόνια ζωής συμπληρώνει η ΑΕΚ (13/4/1924), όμως οι καταστάσεις που βιώνει δεν χωρούν περιθώρια για… γιορτές και χαμόγελα.
Η Ένωση βρίσκεται σε τραγική διοικητική κατάσταση και αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα δεν αποκλείεται αυτή η ιστορική ομάδα να… εξαφανιστεί. Την συγκεκριμένη περίοδο μόνη λύση για να βγει ο σύλλογος από το διοικητικό αδιέξοδο φαντάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Με τα χρέη να «πνίγουν» την ΑΕΚ και τα έσοδα να είναι ελάχιστα δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίας που πιθανόν να θέλουν να επενδύσουν στον σύλλογο και άπαντες περιμένουν τις τελικές εξελίξεις.
Μέρα ορόσημο για τον σύλλογο είναι η 25η Απριλίου, όπου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την συγκεκριμένη στιγμή η Ένωση χρειάζεται το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ ώστε να καλύψει τις ανάγκες και στην ομάδα δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως δεν θα βρεθεί λύση με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Μάλιστα η ΑΕΚ καλείται μέχρι τον Ιούνιο να έχει καταβάλει στο Δημόσιο το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ, την ίδια ώα που οι μέτοχοι μένουν αδρανείς και λύση δεν υπάρχει. Στις άμεσες προθέσεις της ΑΕΚ είναι και η έκδοση εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Τετάρτη του Πάσχα, κάτι που μέχρι στιγμής μοιάζει πολύ δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου