Δύο μεσαρίτισες στην Προεθνική Bόλεϊ Κορασίδων !!!!

     

Τις βαλίτσες τους για την Πτολεμαϊδα ετοιμάζουν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Μεσαράς Άννα Μαρία Γρηγοράκη και Μαρία Κοκαράκη εκεί όπου θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής κορασίδων στη συγκεντρωτική προετοιμασία με στόχο την επιλογή των....
αθλητών γεν. 1995-96 και αθλητριών γεν. 1996-97 που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες. Η Άννα Μαρία Γρηγοράκη και Μαρία Κοκαράκη, μαθήτριες της Α΄ Λυκείου είχαν στεφθεί πρόσφατα Πρωταθλήτριες Κρήτης με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της οποίας αποτελούν και βασικές παίχτριες, ενώ οι δυο τους ήταν στην τριάδα του ΓΑΣΜ που είχε κατακτήσει το 2008 το Παγκρήτιο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ. Τόσο η Άννα όσο και η Μαρία παίζουν πολλά χρόνια βόλεϊ και εκτός από τη συμμετοχή τους στη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Μεσαράς είναι βασικές στην ομάδα των Κορασίδων και στις Νεάνιδες.

Από τα Κλιμάκια στην Πτολεμαΐδα

Να υπενθυμίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και ένα χρόνο στα Κλιμάκια Κρήτης όπου ο ΠΟΠ Κρήτης Μανόλης Πρασανάκης, επέλεξε κορίτσια από ολόκληρη την Κρήτη και έγιναν αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου. Το Κλιμάκιο των Κοριτσιών είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Τάκης Φλώρος.
Να σημειωθεί ότι από τα 70 αγόρια και 70 κορίτσια που θα βρεθούν από την Τετάρτη του Πάσχα στην Πτολεμαΐδα, θα επιλεγούν 20 για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων και 20 για την Εθνική Ομάδα Παίδων. Ωστόσο όλες οι αθλήτριες και αθλητές είναι ενδυνάμει αθλήτριες και αθλητές των Νέων Εθνικών Ομάδων άσχετα αν θα επιλεγούν ή όχι, αφού μπορεί να κληθούν αργότερα - μέσα στην επόμενη διετία- ανάλογα τους αγώνες που θα δώσουν οι Εθνικές μας Ομάδες και τις ανάγκες του κάθε προπονητή. Πέρα από αυτό το σίγουρο για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία είναι ότι θα νιώσουν ότι είναι κομμάτι της Εθνικής αφού θα παίξουν με συμπαίχτριες και συμπαίχτες από όλη την Ελλάδα και αναμένεται να αποκομίσουν ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις.
Η πρόσκληση της Άννας - Μαρίας Γρηγοράκη με καταγωγή από την Μιαμού και της Μαρίας Κοκαράκη από τις Μοίρες, εκτός από τα παραπάνω , θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για τις ίδιες τις αθλήτριες , τον ΓΑΣΜ αλλά και φυσικά για ολόκληρη τη Μεσαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου