ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΕ 25ΧΡΟΝΗ





Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό βίας από αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Συγκεκριμένα χθες τ’ απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε σε ανηλικο κορίτσι (15 ετών) με πρόθεση βιασμού. Το κορίτσι κατάφερε να …….


ξεφύγει από τα χέρια του αλλοδαπού αλλά απ ότι φάνηκε το γεγονός αυτό δεν τον πτόησε καθόλου.
Λίγο αργότερα επιτέθηκε σε μία επίσης ημεδαπή ενήλικη (25 ετών) με τον ίδιο σκοπό. Στις προσπάθειές του να πραγματοποιήσει τις προθέσεις του, δάγκωσε την κοπέλα στο μάγουλο προκαλώντας της σοβαρότατο τραυματισμό. Στη συνέχεια κι αφού η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά, κατάφερε ο αλήτης και της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο και κατόπιν ετράπηκε σε φυγή.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο δράστης εντοπίστηκε από τον σύζυγο της 25χρονης, ο οποίος όπως ήταν φυσικό κι επόμενο αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε κάθε θιγόμενος σύζυγος.
Λίγα λεπτά αργότερα το αλλοδαπό κάθαρμα συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι:
-Απόπειρα βιασμού
-Αρπαγή ανηλίκου
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη
-Παράνομη βία και ληστεία
Η τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα οι γονείς μικρών παιδιών βλέποντας ότι το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις ζητά από το επίσημο κράτος να παρέμβει αποτελεσματικά, διαφορετικά θα αναγκαστούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Καλούν επίσης πολιτικά κόμματα και τοπικούς φορείς να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στο πρόβλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου