Δίνει ρέστα και 500.000 ευρώ στην Αρμάνι για Φώτση

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει πάνω του την υπόθεση επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό, τη χειρίζεται προσωπικά και επιχειρεί να κάνει πράξη το ακατόρθωτο:

Να ντύσει ξανά στα πράσινα το διεθνή άσο και να υλοποιήσει μία από τις κορυφαίες μεταγραφικές κινήσεις στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αυτό το καλοκαίρι.
Η ιταλική Αρμάνι, η οποία έχει «δεμένο» τον παίκτη με συμβόλαιο, δεν έδειχνε από την αρχή διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει, αφού ο Φώτσης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας της. Γι' αυτό και είπε «όχι» στην αρχική πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 250.000 ευρώ.
Ομως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη μάχη και γι' αυτό προχώρησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports, σε μια κίνηση ματ προς τους Ιταλούς, διπλασιάζοντας την προσφορά του Παναθηναϊκού και προσφέροντας στην Αρμάνι μισό εκατομμύριο ευρώ για να αφήσει τον Φώτση ελεύθερο. Ασφαλώς και πρόκειται για μια ενέργεια που αποτελεί τεράστια υπέρβαση για τα σημερινά δεδομένα και δείχνει την αποφασιστικότητα της διοίκησης της ΚΑΕ να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Φώτση και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του «εξάστερου».
Απομένει, πλέον, η απάντηση των Ιταλών από την οποία και θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση της υπόθεσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου