Ο Τιτάνας από τη Μεσσαρά που κάνει περήφανη την Κρήτη



Έτοιμος για να ζήσει το όνειρο είναι ο πρωταθλητής στίβου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μανώλης Στεφανουδάκης με τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που θα διεξαχθούν 29 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Μανώλης αναχωρεί την Τρίτη 21 Αυγούστου για την Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής. Την επομένη, Τετάρτη 22 Αυγούστου, αναχωρεί με την υπόλοιπη Ελληνική Αποστολή για το Λονδίνο. Στις 29 Αυγούστου  θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης των Αγώνων, ενώ ο Μεσαρίτης πρωταθλητής θα αγωνισθεί την 1η Σεπτεμβρίου στη σφαιροβολία και την 8η στη ρίψη ακοντίου.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε εργασθεί σκληρά με εντατικές προπονήσεις και σκληρή προετοιμασία» αναφέρει ο Μανώλης Στεφανουδάκης. «Η συμμετοχή ενός αθλητή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, τους παραολυμπιακούς αγώνες, αποτελεί όνειρο για τον κάθε ένα. Ελπίζω για μία αξιοπρεπή παρουσία, παρά το σκληρό ανταγωνισμό. Και βέβαια δε θα μπορούσα για πολλοστή φορά να μην ευχαριστήσω το χορηγό μου κο. Γενεράλη Γιάννη, ιδιοκτήτη της μονάδος ηλικιωμένων «Γερακάρι Αγκάλη Homes, ο οποίος με στηρίζει σ’ αυτή την κορυφαία προσπάθειά μου»

Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη δήλωσε για τη συμμετοχή του αθλητή: «Είμαστε περήφανοι που ένας αθλητής από τη Μεσαρά θα εκπροσωπήσει  την Ελλάδα και  ειδικότερα την περιοχή μας σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Μανώλη στην κορυφαία διοργάνωση.  Για εμάς ο Μανώλης είναι νικητής που με την προσπάθεια και την επιμονή του κατάφερε να φτάσει σε ένα όσο υψηλό επίπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου