Ο ληστής της Πάρου προδόθηκε από το DNA του...


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το μεσημέρι ο 29χρονος Έλληνας που προσήχθη στην αντιτρομοκρατική ως ύποπτος για τη ληστεία της Alpha Bank, στην Νάουσα της Πάρου, όπου δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός ταξί, Δημήτρης Μίχας.

Όλα δείχνουν πως είναι παλαιός γνώριμος των αρχών και κινείται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το παρελθόν του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και για αυτό το λόγο πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστρικές επιδρομές προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

Το γενετικό υλικό (DNA) που βρέθηκε στο καπέλο και στο μαντήλι ταυτοποιήθηκε με τον 29χρονο και συνεπώς ο προσαχθείς είναι, όπως φαίνεται, ένας από τους τέσσερεις ληστές στην Νάουσα της Πάρου, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Είχε προσαχθεί τον Δεκέμβρη του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα – γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», όμως δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος.

O 29χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και οδηγήθηκε στην αντιτρομοκρατική. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε κάνει.

Από την στιγμή που προσήχθη δεν αποδεχόταν καμία κατηγορία και κρατούσε μια χαρακτηριστική στάση όσων έχουν εμπλακεί κατά καιρούς στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης

Την ίδια στιγμή η αστυνομία ψάχνει τους συνεργούς του, σε μια γιγαντιαία επιχείρηση σε Αθήνα, Πάρο και άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου