Προχωρούν Τζίγγερ-πρίγκιπας

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1387496.ece/ALTERNATES/w460/prigipas_soultan_pao_2709.jpg
Οι δικηγόροι του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη προχωρούν στην υπογραφή του M.O.U. (μνημόνιο συμφωνίας) προκειμένου να έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Τα έγγραφα που πιστοποιούν με επίσημο τρόπο το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και τα οποία εστάλησαν τη Δευτέρα,  ικανοποιούν τους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ως εκ τούτου μπήκαν πλέον στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή.
Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ήδη τη σύνταξη του M.O.U ((Memorandum of Understanding) και υπάρχει αισιοδοξία πως ακόμη και σήμερα θα έχει υπογραφεί το μνημόνιο συμφωνίας, όπως ζητά ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντε ώστε να έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. Σε αντίθετη περίπτωση προτίθεται να αναβάλει το ταξίδι του στην Ελλάδα για την ερχόμενη εβδομάδα.
Το μνημόνιο συμφωνίας δεν είναι δεσμευτικό, ωστόσο αποτελεί ένα πρώτο ουσιαστικά βήμα για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας. Η πλευρά Βαρδινογιάννη, πάντως, θα ζητήσει από τον πρίγκιπα να αποδείξει ότι διαθέτει τα 20 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί πως θα βάλει στην ομάδα. Και μόλις γίνει αυτό, είτε με εγγυητική είτε με μετρητά, το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Η ουσία είναι πως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου