ΡΟΤΑΣΙ.«Εγώ τον σκότωσα!»

"Εγώ τον σκότωσα"- Παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία του 17χρονου
Σοκάρει η ομολογία του ανήλικου, ο οποίος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι αυτός έδωσε την μαχαιριά που έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονου στο Ροτάσι.
Ένας ανήλικος που ομολόγησε κυνικά ότι αυτός ήταν ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 17χρονου στην αιματηρή συμπλοκή στο Ροτάσι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου και τον τραυματισμό 3 ακόμα ατόμων  πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και τέθηκε στη διάθεση της αστυνομίας που αναζητεί ακόμα δύο άτομα.
Ο νεαρός , επίσης 17 ετών, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έδωσε την μοιραία μαχαιριά στο θύμα στην διάρκεια της συμπλοκής η οποία είχε ως αφορμή τις κτηματικές διαφορές δύο οικογενειών .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί ακόμα τον 44χρονο πατέρα του δράστη,  αλλά και τον 24χρονο άνδρα της αδερφής του , ώς εμπλεκόμενους στην δολοφονία
Την ίδια ώρα , μέσα σε κλίμα βαριάς οδύνης και υπό τα βλέμματα ισχυρής αστυνομικής δύναμης, για το φόβο βεντέτας πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου 17χρονου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου