Υψηλά επίπεδα ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΟΥ στην ατμόσφαιρα…




Η κατάσταση με το μουσουλμανικό στοιχείο έχει αρχίσει πλέον να προκαλεί προβλήματα λόγω της υψηλής συγκέντρωσης μωαμεθανίου (όπως εύστοχα το εμπνεύστηκε ο κος Τζήμερος) στην ατμόσφαιρα.

του Στρατή Μαζίδη
Όλα αυτά τα οποία συνηθίζαμε να παρακολουθούμε ως ρεπορτάζ ξένων ανταποκρίσεων από τις διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, πλέον διαδραματίζονται λίγες εκατοντάδες ή δεκάδες μέτρα από τα σπίτια μας. Η παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ληφθεί στην Ελλάδα. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.
Την ώρα που η κοινή γνώμη αποπροσανατολίζεται με τη σύλληψη ενός πωλητή σε ιχθυοπωλείο για τα “παστίτσια” που σέρβιρε, η Ελληνική Αστυνομία και η ηγεσία της φυσικά στέλνουν δυνάμεις καταστολής έξω από την Ι.Μ. Εσφιγμένου στο Αγιον Όρος για να βγάλουν με τη βία; να πλακώσουν στο ξύλο; κάποια γεροντάκια που προσεύχονται για αυτόν εδώ τον τόπο αλλά παράλληλα αφήνει τις στρατιές του Ισλάμ να καταλαμβάνει τις πλατείες, να σπάει αυτοκίνητα και βιτρίνες με κόστος πολλών χιλιάδων ευρώ για τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες.
Προφανώς η δημόσια τάξη και η ασφάλεια της Ελλάδας κινδυνεύει από μερικούς μεγάλης ηλικίας γέροντες που εδώ και 60-70 χρόνια έχουν να βγουν στον έξω κόσμο.
Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι η κατάσταση ξεφεύγει, όσο ότι δεν υπάρχει αντίδραση. Προβλήματα, έστω και από δική μας ευθύνη ή αμέλεια, πάντα θα υπάρχουν στη ζωή. Όπως αντίδραση δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια κατά τα οποία το μωαμεθάνιο άρχισε να εμφανίζεται, να εντοπίζεται, να συγκεντρώνεται και να αυξάνεται στην ατμόσφαιρα. Ίσα ίσα που κάποιοι με λευκή ως χιόνι κώμη ευχαριστούσαν τις εκατοντάδες χιλιάδες των εξαθλιωμένων ανθρώπων που επέλεγαν την Ελλάδα ως τόπο προορισμού. Λες και είχαμε να κάνουμε με αμερικανούς ή βορειοευρωπαίους τουρίστες που ήρθαν για κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.
Πορευόμαστε λοιπόν χωρίς σχεδιασμό, χωρίς προοπτική στο σβήσιμό μας ως έθνος. Ίσως και να μας αξίζει.
Το μόνο θετικό από τα τελευταία γεγονότα είναι ότι αποδείχθηκε περίτρανα το επικοινωνιακό παραμύθι μιντιακής κατανάλωσης του Ξένιου Διός. Στο κάτω κάτω τα φούμαρα είναι απλά καπνός. Μόλις φύγει ψηλά, η αλήθεια εμφανίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου