Κατασχέθηκαν πάνω από 320 κιλά κάνναβης





Κατασχέθηκαν πάνω από 320 κιλά κάνναβης

Δύο άντρες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στην περιοχή "Τσαμαντάς" Θεσπρωτίας, οι οποίοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.


Σε έλεγχο των αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, στα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν και...
κατασχέθηκαν, στο ένα τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι με κάνναβη περίπου 132 κιλών και στο δεύτερο αυτοκίνητο, άλλοι τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι με κάνναβη βάρους περίπου 95 κιλών.


Οι δύο οδηγοί, ηλικίας 25 και 24 χρονών αλβανικής υπηκοότητας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.


Συνελήφθη μετά από καταδίωξη



Το βράδυ της Πέμπτης, στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας άνδρας υπήκοος Αλβανίας, 31 χρονών, ο οποίος κατηγορείτε για κατοχή, εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στην χώρα.


Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο και παρακολούθησαν διακριτικά. Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.


Ο Αλβανός οδηγός στην προσπάθειά του να ξεφύγει εμβόλισε ένα αστυνομικό όχημα. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα μέσα στο οποίο βρήκαν 90 δέματα με κάνναβη, βάρους περίπου 99 κιλών. Ναρκωτικές ουσίες και όχημα κατασχέθηκαν.


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα



20 άτομα συνελήφθησαν στην Χίο, μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία εισήγαγε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.


Άνδρες του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών, μετά από πολύμηνη έρευνα, πραγματοποίησαν επιχείρηση την Πέμπτη, κατά την οποία συνελήφθησαν 17 άτομα. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης, ηρωίνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και ένα κυνηγετικό όπλο.


Ηγετικό στέλεχος της ομάδας φέρεται να είναι ένας 28χρονος, ο οποίος προμηθευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.


Σήμερα το πρωί συνελήφθη και ένας 20χρονος, μέλος της ομάδας ενώ 2 ακόμη άτομα, αλβανικής υπηκοότητας που οι αρχές εκτιμούν ότι είναι μέλη της οργάνωσης, είναι ήδη κρατούμενοι στις φυλακές της Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου