Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στα Χανιά

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στα Χανιά
Δύο νεαροί ληστές, 21 και 24 ετών, συνελήφθησαν σήμερα στα Χανιά έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη αστυνομικών. Επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο 4Χ4 και είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν γυναίκα που βάδιζε στην πόλη.

Η καταδίωξη άρχισε από την οδό Σκουλά, όπου οι συλληφθέντες, μαζί με συνεργό τους ηλικίας 21 ετών που αναζητείται, προσπάθησαν να ληστέψουν τη γυναίκα.
Διερχόμενος πολίτης ενημέρωσε την Άμεση Δράση και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην εν λόγω οδό, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε, με επικίνδυνους ελιγμούς, να φύγει από το σημείο. Κατά τους ελιγμούς χτύπησε με τον καθρέπτη του οχήματος, χωρίς να τραυματίσει ,έναν μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος αντέδρασε αμέσως και πυροβόλησε την πίσω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ρόδα καταστράφηκε, οι νεαροί δεν σταμάτησαν. Διέφυγαν και καταδιώχτηκαν έως την περιοχή του χωριού Νεροκούρου, όπου μπήκαν σε χωράφι. Εκεί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Οι αστυνομικοί πέτυχαν να συλλάβουν τους δύο, τον ένα 21χρονο και τον 24χρονο, ενώ ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές, διέφυγε.


Από την ΕΛΑΣ εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρεις νεαροί να σχετίζονται με άλλες ληστείες που έχουν γίνει στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου