Σούπερ Λίγκα: ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0

http://s.enet.gr/resources/2011-10/gkolofh-thumb-medium.jpg
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι με σκορ 1-0 επί του Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ έχοντας ως πρωταγωνιστές τον σκόρερ Σίσιτς που βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του και τον Σουμπίνιο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΟΦΗ πατούσε σαφώς πιο καλά στο γήπεδο από τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν πρόβλημα και δημιουργικά και επιθετικά σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχοντας τον Σουμπίνιο σε καλή κατάσταση είχαν ευκαιρίες για γκολ όπως το σουτ του Σουμπίνιο στο 18ο λεπτό.
Η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε καρπούς απέναντι σε έναν Εργοτέλη που μετά τα πρώτα πέντε λεπτά κυρίως αμύνονταν αλλά και έδειχνε επηρεασμένος από την απουσία του Λεάλ. Στο 30ό λεπτό έμελλε να έρθει το 1-0.
Μετά από σέντρα του Παπουλή ο Ταυλαρίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Σίσιτς να παίρνει την δεύτερη και να σκοράρει. Στον Εργοτέλη φώναξαν για οφσάιντ, ωστόσο μετά από ένα δεύτερο ριπλέι φάνηκε πως ο παίκτης του ΟΦΗ καλυπτόταν από τον Τζούνιορ. Έτσι ο Σίσιτς κατάφερε να σκοράρει στον πρώτο του αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ο Εργοτέλης μπήκε στο Β' μέρος αποφασισμένος να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες του Καραγεωργίου ανέβασαν ρυθμούς και απέδωσαν καλύτερα και ενώ έβγαλαν φάσεις στον αγώνα, όπως αυτή του Χίμπλινγκερ με κεφαλιά στο 54'. Ωστόσο ακόμα και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν τα... ηνία του ματς, έχοντας αρκετά προβλήματα και στο κέντρο αλλά και στην επίθεση.
Από την άλλη ο ΟΦΗ έδειξε μεγάλη διάθεση και όρεξη στην συνέχεια του αγώνα. Είχε δε και άλλες ευκαιρίες να βάλει γκολ, όπως εκείνη του Παπουλή στις καθυστερήσεις του ματς με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλοί από τους αντιπάλους τους σε όλους τους τομείς, δείχνοντας πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Σίσιτς (71' Χ. Λόπεθ), Παπουλής, Καμπάνταης (76' Μάντζιος)
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο (59' Ολίσε), Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (77' Κατσικοκέρης)
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου