Ανακοινώθηκαν Μόνχε - Ζαραδούκας

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1396780.ece/ALTERNATES/w620/monje.jpgΟ Ολυμπιακός ξεκίνησε να συλλέγει τις πρώτες υπογραφές ποδοσφαιριστών στις αρχές Ιουνίου, κάνοντας την αρχή με τον Φράνκο Κοστάντσο και οι τελευταίες έπεσαν χθες (φτάνοντας συνολικά τις 14 μετεγγραφές!), με την ανακοίνωση της απόκτησης των Βισέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο 30χρονος Αργεντινός ακραίος χαφ και ο 26χρονος διεθνής Ελληνας αριστερός μπακ, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου, υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας δύο ετών με τους Πειραιώτες, με τον μεν πρώτο να έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 300.000 ευρώ, τον δε δεύτερο 200.000 ευρώ.
Ο Μόνχε θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη, ενώ ο Ζαραδούκας θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 12 του μήνα, δηλαδή, μετά τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Κροατία και τη Γεωργία. Και οι δύο παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου (21 συμμ., 3 τέρματα) και ο Βαλβέρδε πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με την ταχύτητα, τη δύναμη και τη διεισδυτικότητά του.
Ο Ζαραδούκας θα αποτελέσει μαζί με τον Χολέμπας τις δύο βασικές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Μαρκάνο υπολογίζεται κυρίως για τις θέσεις των στόπερ, ενώ ο Βαλεριάνος θα επιστρέψει στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου