Δείτε την εκπληκτική διαφήμιση του Matala Beach Festival





Το «ταξίδι» είχε ξεκινήσει με το Road to Matala European Tour το 2013 από το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ, την Πράγα, τη Βιέννη για να καταλήξει στη νότια Κρήτη.

Είναι μια πραγματικά μεγάλη διαφήμιση για τα Μάταλα, την Κρήτη και τον Δήμο Φαιστού σε όλη την Ευρώπη μέσω του Matala Beach Festival! Η μουσική είναι του Harry Keyworth, το φιλμάκι του Scott Chalmers.

Καλεί μάλιστα τον κόσμο να πάει στα Μάταλα το 2014! Εκεί που πλέον οι γενιές των χίπις, των παιδιών των λουλουδιών συναντούν τους νέους από κάθε γωνιά του κόσμου.

Το «ταξίδι» για τα Μάταλα είχε ξεκινήσει με το Road to Matala European Tour (5-21 Ιουνίου: London, Brussels, Amsterdam, Frankfurt & Berlin, Prague, Vienna, Athens, Matala).

Πρόκειται για την αναβίωση του θρυλικού Road Trip των 60’s παρέα με τον ταλαντούχο Harry Keyworth και φίλους των Ματάλων όπου διέσχισαν οδικώς από το Λονδίνο, όλη την Ευρώπη μέχρι τα Μάταλα! Στις 16 Ιουνίου βρέθηκαν ήδη στα Μάταλα και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν street painting!

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το Matala Beach Festival, πραγματοποιείται 20-21-22 Ιουνίου και η διοργάνωση ανήκει πρώτα από όλα και πάνω από όλα στον τόπο και στους ανθρώπους του, όπως τονίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων.

Δείτε το video που είναι πραγματικά μεγάλη διαφήμιση για τα Μάταλα, την Κρήτη και τον Δήμο Φαιστού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου