Στους 16 η Εθνική και τώρα… Κόστα Ρίκα!


Με μια νίκη θρίαμβο για τα ελληνικά χρώματα (2-1) επί της Ακτής Ελεφαντοστού, έκλεισε τη φάση του Γ Ομίλου η Εθνική μας και πέρασε στις 16 του τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή την Κόστα Ρίκα.

Ατυχη και τυχερή μαζί η Εθνική Ελλάδος εμφανίσθηκε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Με 2 αναγκαστικές αλλαγές (Κονέ και Καρνέζης), πολλές απίστευτες φάσεις, τρία δοκάρια, ένα γκολ του Σάμαρη και ένα πετυχημένο πέναλτι από τονΣαμαρά στο 93, «έκλεψε» τη νίκη με 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού και τους «άφησε» εκτός 2ης φάσης.

Ειδικότερα, η Εθνική έδειξε στον χθεσινοβραδινό αγώνα ένα πιο δυναμικό πρόσωπο, κάνοντας ίσως το καλύτερο της παιχνίδι εδώ και καιρό και παίρνοντας το εισιτήριο για τους 16 του θεσμού -κόντρα στις περισσότερες προβλέψεις- με αποτέλεσμα σε όλον τον κόσμο να μιλούν για «επική» νίκη της ομάδας μας.

Τώρα λοιπόν, οι διεθνείς μας και ο Φερνάντο Σάντος θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους -όπως υποσχέθηκαν- ενάντια στην Κόστα Ρίκα την Κυριακή (23.00 ώρα Ελλάδος) σε έναν αγώνα δίχως αύριο, καθώς ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά του Mundialκαι ο ηττημένος «πάει» σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου