Διέλευση της Αφροδίτης (Εικόνες από όλο τον κόσμο)


Διέλευση της Αφροδίτης: Το 2012 η διέλευση της Αφροδίτης έχει τελειώσει, και ζησαμε κάτι το όποιο θα αργήσουμε πολύ να ξαναδούμε.Η μελανωμένη-μαύρη σιλουέτα του πλανήτη ήταν θαυμάσια να την βλέπεις αργά να γλιστρά πέρα ​​από το ηλιακό δίσκο. Εικόνες από όλο τον κόσμο μπορούν να βρεθούν στον πραγματικό χρόνο διέλευσης της Αφροδίτης από μία Γκαλερί φωτογραφιών .



Για πρώτη φορά, ένα διαστημικό σκάφος το Hubble έχει λάβει φωτογραφίες της διέλευσης της Αφροδίτης.Το Solar Dynamics τηςNASA παρατηρητήριο κατέγραψε την εκδήλωση από το geosyncronous σε τροχιά 36.000 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της Γης. Κάντε κλικ για να δείτε δείγμα των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν SDO :



Το SDO ήταν σε θέση να παρακολουθεί την Αφροδίτη σε όλο το δίσκο του Ήλιου χρησιμοποιώντας μια ποικιλία λευκού φωτός,και ακραία υπεριώδη φίλτρα. Οι ταινίες που προκύπτουν δεν είναι μόνο οπτικά όμορφες, αλλά και πλήρης στο επιστημονικό δυναμικό, ειδικά για τους ερευνητές που επιθυμούν να μελετήσουν τις περίεργες,δυναμικής της ατμόσφαιρας της Αφροδίτης.
Η θέα από τη Γη δεν ήταν κακή:



"Το πάνω πλαίσιο δείχνει την Αφροδίτη να διαστρεβλώνεται από τη reafractive δράση της ατμόσφαιρας της Γης,". "Στο κάτω πλαίσιο η Αφροδίτη είναι κανονική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου