Μπαχαλο στο Δημο Φαιστου!!!


Πόλεμος στο Δήμο Φαιστού.

Στάνταρ τρεις υποψήφιοι μέχρι στιγμής στον πόλεμο για τη Φαιστό, μετά το Βατερλώ ζυμώσεων για τη συνεργασία Αρμουτάκη, Κοκαράκη, Καργάκη κόντρα στη νυν Δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη.



Ο πρώην Δήμαρχος Μοιρών Γιώργος Αρμουτάκης έχει βγάλει ήδη ανακοίνωση ότι θα κατέβει αυτόνομα, ενώ στη λογική της πλειοδοσίας ο υποψήφιος Χάρης Κοκαράκης, ανακοίνωσε και ονόματα, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πρώην στενούς συνεργάτες της Μαρίας Πετρακογιώργη. Συνεργάτες μάλιστα, οι οποίοι συγκρούστηκαν έντονα με τη Δήμαρχο ενδοπαραταξιακά και συνεχίσουν να συγκρούονται πλέον μαζί της, στηρίζοντας άλλη παράταξη. Ορισμένοι εξ' αυτών επίσης, δεν έχουν κόντρα μόνο με τη Δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη, αλλά και έντονη κόντρα με τον πρώην Δήμαρχο Μοιρών Γιώργο Αρμουτάκη.



Ενώ όμως οι δύο υποψήφιοι αναλώνονται σε ανακοινώσεις για την αδυναμία τους να συνεργαστούν, φαίνεται ότι δεν συμφώνησαν ούτε στο τι θα ανακοινώσουν μετά τη ρήξη της επικείμενης συνεργασίας. Ο Χάρης Κοκαράκης, αναφέρει ότι ενώ είχε κλείσει ψηφοδέλτιο, κλήθηκε από τον πρώην Δήμαρχο Ζαρού Γιάννη Ζαχαριουδάκη για κοινή συνεργασία με τους άλλους δύο υποψήφιους Δήμαρχους, η οποία όμως δεν προχώρησε.



Από την πλευρά του ο πρώην Δήμαρχος Μοιρών Γιώργος Αρμουτάκης αναφέρει πως κλήθηκαν από ομάδα συνδημοτών τους (και όχι από τον πρώην Δήμαρχο Ζαρού) να συνεργαστούν, αλλά η συμφωνία χάλασε όχι γιατί δεν υπήρξε σύμπνοια στις προτάσεις, αλλά γιατί οι Κοκαράκης και Καργάκης, δεν δέχθηκαν να τεθεί επικεφαλής είτε ο Αρμουτάκης, είτε άλλος εκπρόσωπος της παράταξης του. Αυτή η ανακοίνωση βέβαια δεν δικαιολογεί τις διπλές συναντήσεις, μία την προηγούμενη Παρασκευή  και μία την Κυριακή  αφού αν ο Αρμουτάκης, είχε από την αρχή θέσει βέτο να τεθεί επικεφαλής από την παράταξη του, ούτε θα επαναλαμβάνονταν δεύτερη συνάντηση, ούτε όμως και θα άφηναν να βγει προς τα έξω ότι αναζητούν ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.



Την ίδια στιγμή, εφόσον ο Γιώργος Αρμουτάκης ξεκαθάριζε από την αρχή ότι θα τεθεί αυτός ή πρόσωπο από την παράταξη του επικεφαλής, αμέσως θα εισέπραττε την άρνηση Κοκαράκη, αφού οι ισχυροί υποψήφιοι του, βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα με τον πρώην Δήμαρχο Μοιρών.



Όπως και να έχει πάντως, ο πόλεμος στη Μεσαρά μαίνεται. Κι αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις, αλλά και οι τελικές ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου