Ηράκλειο: Το τροχαίο αποκάλυψε την ...ηρωίνη

Ηράκλειο: Το τροχαίο αποκάλυψε την ...ηρωίνη

Δύο Αλβανοί 33 και 35 ετών συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δυο αλλοδαποί για κατοχή μαγάλης ποσότητας ηρωίνης.


Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί. Ο 35χρονος, ο οποίος ήταν οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει σε δέντρο, χωρίς να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες.

Λίγο πριν τη σύγκρουση, ο 33χρονος αλλοδαπός, συνοδηγός του οχήματος, πέταξε στο έδαφος μια σακούλα, η οποία περιείχε τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες, με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 790 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1280 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου